Results 1 to 6 of 6

Thread: iMac help please

  1. #1
    Some sort of clique thing Click here to find out how to Subscribe
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Thetford, Norfolk, England
    Posts
    5,419

    iMac help please

    Have a short film on my LG mobile phone, saved it to Photos with no problem but can't get it to load and play on here. Shows as a MP4
    on the attachment menu.

    What am I doing wrong

    I have put films onto ffffbook from Photos.
    Its not like it used to be on here is it

  2. #2
    It'll be far too large to upload here as an attachment. You'll need to upload it to Youtube or something similar and embed it on here ...


    Restoration and Paint services

    07714 266 627


    www.ctmotorcycleservices.co.uk

    www.facebook.com/ctmotorcycleservices

  3. #3
    Some sort of clique thing Click here to find out how to Subscribe
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Thetford, Norfolk, England
    Posts
    5,419
    Ahh ok, got that thanks. Will give it a go and see if I can make that work.
    Its not like it used to be on here is it

  4. #4
    Never knowingly understood Click here to find out how to Subscribe
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    South Yorkshire
    Posts
    17,291
    You can upload to SmugMug (or suchlike) and then put the link on here?

    Adventure.GS
    Tours, training or custom made earplugs ... it's all here.

    "If you want the rainbow then you have to put up with a little rain" Dolly Parton

  5. #5
    Some sort of clique thing Click here to find out how to Subscribe
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Thetford, Norfolk, England
    Posts
    5,419
    Cheers Micky...
    Its not like it used to be on here is it

  6. #6
    Subscriber Click here to find out how to Subscribe
    Join Date
    May 2003
    Location
    Surrey
    Posts
    2,609
    Quote Originally Posted by Noddy View Post
    Have a short film on my LG mobile phone, saved it to Photos with no problem but can't get it to load and play on here. Shows as a MP4
    on the attachment menu.

    What am I doing wrong

    I have put films onto ffffbook from Photos.
    Tapatalk works well for posting photos, not sure if videos are as easy.
    A closed mouth gathers no feet.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Anyone attending a Ride Out or Event organised through the UKGSer Forums does so at their own risk.
UKGSer.com or anyone organising an event posted here will not be held responsible in any way for damage or personal injury sustained while attending any such events.

Members attending any such event do so at their own risk.

The text, images, graphics, sound files, animation files, video files, and their arrangement on this Website are all subject to copyright and other intellectual property protection. These objects may not be copied for commercial use or distribution, nor may these objects be modified or reposted to other sites without prior written permission.

Disclaimer: Use or depiction of the BMW logo or trademark throughout this web site is for illustrative and editorial purposes only, and to the benefit of the trademark owner, with no intention of infringement of the trademark.

The UKGSer Forums may include adult content for which it cannot be held responsible. Your use of this website constitutes acceptance of the UKGSER network privacy policy

"Its about being a grown up hooligan - and if that means a dark visor, remus open pipe and a bit of speeding out of town then all well and good"